Archiwum
Aktualności
Hotel z Pomysłem
Akademia Hotelarza
Konferencje
HT - Hotel Trends Poland&CEE
HIT - Hotel Investment Trends Poland&CEE
Reklama
Kontakt
PL
|
EN
08/2011
08/2011
Ile kosztuje zabieg, czyli zarządzanie finansami w SPA
2011-08-23
Zarządzanie finansami hotelowego SPA, jest zadaniem skomplikowanym, ponieważ branża SPA nie ma takich długich tradycji jak branża hotelarska. Podstawowego znaczenia...
Olandia kraina wypoczynku i konferencji
2011-08-23
Olandia to zrewitalizowany zespół pofolwarczny leżący w malowniczej miejscowości Prusim, na skraju Puszczy Noteckiej, 70 km od Poznania. Odrestaurowany kompleks...
Z archiwum HOTELARZA
2011-08-23
...
Ekspansja marek luksusowych
2011-08-23
Koniec recesji w branży hotelarskiej skłonił globalne sieci do inwestycji w swoje najbardziej luksusowe marki: Ritz-Carlton, Waldorf-Astoria, JW Marriott, Bulgari...
Przyciągać gości oświetleniem
2011-08-23
Rozmowa z Romualdem Wojtkowiakiem,wiceprezesem zarządu Philips Lighting Poland S.A. o zmianach w technologii oświetlenia. Firma Philips zdecydowała się na...
Konkurs Novotelu i MiniMini
2011-08-22
Marka Novotel wraz z kanałem MiniMini telewizji CYFRA+ zorganizowały konkurs rysunkowy dla najmłodszych „Wymarzony hotel”. Dzieci mogą narysować miejsce...
IBB Andersia: technologia i ekologia
2011-08-22
Poznański IBB Andersia Hotel w ramach wdrażania najnowszych rozwiązań technologicznych wprowadził nowy, elektroniczny system przekazywania gościom faktur VAT. Dzięki...
Radisson Blu Kraków dla chorych dzieci
2011-08-22
Krakowski hotel Radisson Blu został partnerem wydarzenia „Gramy z Fantazją” − koncertu charytatywnego, podczas którego zbierano środki na spełnienie marzeń...
Duży wzrost cen w Warszawie
2011-08-22
Portal rezerwacyjnych HRS porównał ceny pokoi hotelowych w drugim kwartale w 50 miastach w Europie i innych częściach świata. W Warszawie odnotowano największy...
Nowy Szef Kuchni w Radisson Blu Kraków
2011-08-22
Szefem Kuchni krakowskiego 5-gwiazdkowego hotelu Radisson Blu został Stanisław Bobowski, wcześniej zastępca Szefa Kuchni w hotelu Royal Bristol Marriott, a ostatnio...
Posts navigation
Starsze wpisy
Nowsze wpisy
SPIS TREŚCI
PRENUMERATA PAPIEROWA
PRENUMERATA CYFROWA
HOTEL Z POMYSŁEM
/
MERCURE RESORT Szczyrk: w orlim gnieździe
HOTEL Z POMYSŁEM
/
BRISTOL ART & MEDICAL SPA Busko-Zdrój: sztuka, zdrowie, relaks
RYNEK HOTELI
/
Targi EquipHotel 2024 – pod hasłem„Odważmy się”
RYNEK HOTELI
/
Chcieliśmy stworzyć hotel, który ma swoją aurę, swoją duszę i swój charakter
TECHNOLOGIE I WYPOSAŻENIE
/
Łóżko, poduszka, pościel, leasing
W celu przypomnienia hasła prosimy o kontakt:
bok@pws-promedia.pl