Archiwum
Aktualności
Hotel z Pomysłem
Akademia Hotelarza
Konferencje
HT - Hotel Trends Poland&CEE
HIT - Hotel Investment Trends Poland&CEE
Reklama
Kontakt
PL
|
EN
07/2013
Kołobrzeg sprzedaje przez Groupon
2013-07-24
Sprawdziliśmy, które nadmorskie hotele sprzedają pobyty w sezonie na Grouponie i w jakich cenach w porówananiu do swoich zwykłych stawek. Nie jest zaskoczeniem, że...
Jedna tabela stawek za odtwarzanie muzyki i filmów
2013-07-24
Ustalono nowe zasady opłat za korzystanie z praw autorskich i praw pokrewnych przez hotele. Nowe stawki mają być niższe niż dotychczas dla hoteli ekonomicznych i...
Ile zarabiają prezesi
2013-07-24
W uzupełnieniu naszego raportu o zarobkach w branży hotelarskiej sprawdziliśmy też, ile zarabiają prezesi spółek związanych z hotelarstwem. I tak Frank...
Prawdy i mity o franczyzie W HOTELARSTWIE
2013-07-24
Franczyza to temat, który wzbudza rosnące zainteresowanie wśród hotelarzy. Liczba hoteli w Polsce, które nie działają w sieci, jest o wiele wyższa, niż hoteli...
Nowy profil PPH&R na Google+
2013-07-24
Ogólnopolska grupa hoteli i obiektów hotelowych Polish Prestige Hotels & Resorts uruchomiła swój profil na Gogle+. Jest to kolejne miejsce w sieci, w którym...
Silna konkurencja to egzamin ze sztuki zarządzania
2013-07-24
Zarządzanie obiektem hotelowym w środowisku zdominowanym przez konkurencję wymaga nowych umiejętności i lepszych źródeł informacji. Kluczowe wyzwania, z jakimi...
HRS strategicznym partnerem Eurolotu
2013-07-24
Eurolot nawiązał współpracę z firmą HRS, liderem rezerwacji hotelowych w Europie. Użytkownicy strony internetowej przewoźnika otrzymają dostęp do ponad 250 tys...
ABC leasingu - operacyjny czy finansowy?
2013-07-24
Jakie są różnice między leasingiem operacyjnym a finansowym? Który jest bardziej opłacalny dla hotelarzy? I w jakim zakresie? Na co zwracać uwagę przy podpisywaniu...
Qubus Gdańsk na sprzedaż
2013-07-24
Na rynku pojawiła się oferta kupna 4-gwiazdkowego hotelu Qubus Gdańsk ze 110 pokojami, uruchomionego w 2009 roku w ramach umowy dzierżawy. Cenę wyznaczono na 52 mln...
Szef kuchni wirtuoz czy rzemieślnik?
2013-07-24
Parafrazując znane powiedzenie można stwierdzić: „pokaż mi swoje menu, a powiem ci, jakich masz klientów”. Konkurencja na rynku i coraz bardziej wyśrubowane...
Posts navigation
Starsze wpisy
Nowsze wpisy
SPIS TREŚCI
PRENUMERATA PAPIEROWA
PRENUMERATA CYFROWA
HOTEL Z POMYSŁEM
/
MERCURE RESORT Szczyrk: w orlim gnieździe
HOTEL Z POMYSŁEM
/
BRISTOL ART & MEDICAL SPA Busko-Zdrój: sztuka, zdrowie, relaks
RYNEK HOTELI
/
Targi EquipHotel 2024 – pod hasłem„Odważmy się”
RYNEK HOTELI
/
Chcieliśmy stworzyć hotel, który ma swoją aurę, swoją duszę i swój charakter
TECHNOLOGIE I WYPOSAŻENIE
/
Łóżko, poduszka, pościel, leasing
W celu przypomnienia hasła prosimy o kontakt:
bok@pws-promedia.pl