- Na Wyspie Spichrzów powstanie Renaissance
- W Ostródzie będzie Radisson Blu
- Ruszył Aparthotel Termy Uniejów. W condo. I z wodą termalną w trzecim kurku
- W Szklarskiej Porębie powstanie pierwszy w Polsce hotel pod marką Hôtels & Préférence
- Luksusowy L Hotel w łódzkim Lesie Łagiewnickim
- WISŁA: wkrótce otwarcie Aries Hotel & Spa. Nad Zaporą
- ŚWIERADÓW-ZDRÓJ: powstać ma 5-gwiazdkowy Baltin White. W condo
- W Darłowie powstać ma 5-gwiazdkowy hotel z 400 pokojami
- W Rogowie powstaje Shellter Hotel & Apartments z 730 jednostkami
- Aparthotel StayInn zamiast Hamptona by Hilton
- Deweloperzy mieszkaniowi budują aparthotele
- Orbis sprzedał Accorowi asset light za 1,2 mld zł
- Poznański Grand Royal Hotel w portfelu CFI Holding
- Cambio Development wykonawcą Hamptona by Hilton na Ochocie
- IGHP i Fundacja Harmony Hotels zacieśniają współpracę
- Kids Our Future – dzieci przedszkolne na wycieczkach w hotelach Campanile
- Pokój Maratoński w Novotel Gdańsk Centrum – sportowy guest experience
- Nietypowa rekrutacja Moxy Poznań Airport na Nocnym Targu Towarzyskim
- Konferencja Hotel Trends Poland & CEE 25-26 listopada
- Hotelarze Roku 2019 na Hotel Trends
- Cztery szkolenia Akademii Hotelarza
- Targi HORECA/GASTROFOOD/ENOEXPO 20-22 listopada w Krakowie
- OKK! design: #BiophilicDesign – projektowanie w symbiozie z naturą
- Wojciech Kęsik dyrektorem Novotelu Warszawa Airport…
- a Marcin Paliwoda – ibisa Warszawa Stare Miasto
- Marcin Procajło dyrektorem Mercure Poznań Centrum
- Nowa dyrektor generalna Sheratona Warszawa
- Nowa dyrektor generalna Radisson Blu Sobieski
- Nowa dyrektor generalna Sheratona Grand Kraków
- Renata Długaszek dyrektor generalną Marine Hotel & Ultra Marine w Kołobrzegu
- Ireneusz Czerski w Hossa.biz
- Ziemowit Majewski ponownie w City Park Poznań
- Artur Grajber szefem kuchni w Mamaison Hotel Le Regina
- Hilton przygotowuje dwie nowe marki
- Goldman Sachs przejmuje sieć B&B Hotels
- Bankructwo Amoma.com
- Lato w mieście
- Hotele będą coraz popularniejsze wśród inwestorów
- Wzrośnie zainteresowanie inwestorów niższą liczbą gwiazdek
- Spojrzenie na rynek hotelowy z pięcioletniej perspektywy
- Marki ekonomiczne też mają pasje
- O tym warto pamiętać – to od inwestora zależy sukces inwestycji
- PSD2 – baza wiedzy o nowej dyrektywie
- Na śniadania
- Śniadania okiem dostawców
- W hotelu 5-gwiazdkowym nie ma miejsca na półśrodki
- Na śniadanie wszystko
- Menu ze 150 świeżych produktów
- Stawiamy na sprawdzone formaty, ale nie boimy się też eksperymentować
- Śniadanie mostem do lokalności
- Dobry dzień w hotelu. Rozpoczęty śniadaniem
- Jak stworzyć kartę pobytu gościa, aby nie naruszyć prawa o ochronie danych osobowych
- Jak realnie zwiększać sprzedaż B2B w hotelu
- Jak efektywnie współpracować z dystrybutorem wykładzin?
- Na podłogach wykładziny i panele winylowe
- Drewno, kamień, lastriko, wykładziny
- ZOOHOTEL Wrocław. W krainie dzikich zwierząt
- BACHLEDA LUXURY HOTEL MGALLERY Kraków. Luksus w Krakowie
Ilość artykułów w numerze: 61