- W Szklarskiej Porębie rusza Platinum Mountain Hotel & SPA. W condo
- Holiday Inn Express Rzeszów Airport otwarty
- W Nowej Hucie ruszył ibis Styles Kraków Santorini. W klimacie „Tajemniczego ogrodu”
- Holiday Inn Express we Wrocławiu w 2021 r.
- Prz y lotnisku Kraków-Balice powstanie Hampton by Hilton
- W Międzyzdrojach otwarty został Bel Mare Resort
- W Kołobrzegu planowany jest Baltic Wave z 468 apartamentami
- Zimą w Zakopanem rusza Bachleda Club Residence
- Nowe marki debiutują w Warszawie: hybrydowa Meininger
- Nowe marki debiutują w Warszawie: tętniąca Vib
- Cukrownia Żnin rusza wiosną
- Grupa Anders w Ogonkach
- WROCŁAW: wiecha nad Altus Palace
- KATOWICE: Puro rozpoczyna budowę w ścisłym centrum
- Hilton Garden Inn Airport Kraków większy
- Nowy właściciel Mercure Bydgoszcz Sepia powierzył zarządzanie hotelem Grupie Orbis i Accor
- Radisson Hotel & Suites Gdańsk otwarty w całości
- Nowy Tar g: był Campanile, jest B&B Hotels
- Bitwa gigant ów o gości i inwestorów już 25-26 listopada
- Hotelarze Roku 2019 na Hotel Trends
- Czwarty Hotel Investment Trends Poland & CEE 25 maja
- Wybrano szefów powstających kompleksów
- Daiva Maciule dyrektor generalną Mercure Warszawa Grand a Artur Derela – Best Western Jurata
- Jarosław Nowak prezesem sieci Elbest Hotels
- Marcin Procajło dyrektorem regionalnym IGHP w Wielkopolsce
- Tymoteusz Skuza z Puro do Apex Alliance
- Adam Pilczuk dyrektorem rozwoju w DMDmodular
- Nowi szefowie kuchni w hotelach IBB: Andersia i Długi Targ
- Accor wprowadza nową markę – greet
- Polski rynek po wrześniu. I po trzech kwartałach
- IGHP w obronie hotelarzy przed podatkiem minimalnym
- Wokół smaku na targach Polagra
- O Andel’sie, Vienna House, Łodzi i o Polsce
- Udogodnienia i innowacje
- Automatyka w hotelu
- Możliwości nowych przychodów
- Mikrokonwersje w branży hotelarskiej – od konfiguracji do interpretacji danych
- Jak (p)obudzić smykałkę do sprzedaży w zespole SPA
- Prawie cała prawda o luksusowym SPA
- Szkolenia, coaching i mentoring w hotelowym SPA
Ilość artykułów w numerze: 44