Archiwum
Aktualności
Hotel z Pomysłem
Akademia Hotelarza
Konferencje
HT - Hotel Trends Poland&CEE
HIT - Hotel Investment Trends Poland&CEE
Reklama
Kontakt
PL
|
EN
MATERIAŁ PARTNERA
Hotel + Producent = idealne dopasowanie. Oświetlenie hotelowe z pierwszej ręki, czyli o współpracy która się opłaca.
2025-07-16
Oświetlenie szyte na miarę potrzeb i budżetu hotelu. Design odkrywa istotną rolę w doświadczeniach z pobytu w obiekcie. Oświetlenie jest tego kropką nad i...
Hotel Equipment Expo 2025 –Serce hotelarstwa bije w Ptak Warsaw Expo
2025-07-15
Innowacje, design i rozwiązania dla przyszłości hotelarstwa – wszystko to znajdziesz w jednym miejscu już jesienią. Hotel Equipment Expo 2025 to wydarzenie, które...
ProKitchen Expo 2025 – przyszłość profesjonalnej gastronomii w jednym miejscu
2025-07-15
ProKitchen Expo 2025 to premierowa edycja branżowych targów dedykowanych wyposażeniu, technologii i instalacjom dla gastronomii profesjonalnej. Wydarzenie odbędzie...
Rozwijanie talentów w Novotel Warszawa Centrum
2025-07-07
Rozmowa z Aleksandrą Źrałką, kierownikiem F&B w Novotel Warszawa Centrum, która w sierpniu obejmuje stanowisko dyrektora jednego z warszawskich hoteli sieci...
Hotel z basenem i spa na wakacje? Tylko w Beskidach! Odkryj oazę spokoju i relaksu w Lemon Resort Spa
2025-07-03
Zastanawiasz się nad idealną destynacją na wakacyjny relaks. Szukasz miejsca, gdzie luksus spotyka się ze spokojem natury? Lemon Resort Spa w Beskidach to odpowiedź...
Karta win, która przyciąga gości – jak zbudować ofertę zgodną z aktualnymi trendami?
2025-06-08
Choć podczas komponowania karty myślimy przede wszystkim o jedzeniu, to równie ważne okazują się napoje. To właśnie one podbijają smak serwowanych...
Dlaczego warto powierzyć zakupy energii zewnętrznemu doradcy
2025-05-30
W czasach niestabilnych cen energii, rosnących wymogów raportowania ESG oraz coraz bardziej złożonych modeli operacyjnych firm, sposób kontraktowania energii zyskuje...
Na sprzedaż jedyny ***** gwiazdkowy obiekt hotelarski w Ciechocinku ODYSEJA
2025-05-30
• Część hotelowa to 29 pokoi, pokoje 2-osobowe i apartamenty, sala konferencyjna, sala VIP • Część restauracyjna – pojemność do 140 osób...
BRC Food – co każdy hotel powinien wiedzieć o certyfikacji dostawców żywności?
2025-05-13
Bezpieczeństwo żywności to priorytet każdego hotelu dbającego o zdrowie swoich gości i reputację. W obliczu coraz bardziej wymagających klientów oraz...
Kärcher – kompleksowa obsługa sprzątania hoteli
2025-04-15
Utrzymanie czystości w hotelu jest zadaniem wymagającym zastosowania innowacyjnych i wszechstronnych rozwiązań technologicznych. Różnorodność powierzchni...
Posts navigation
Starsze wiadomości
SPIS TREŚCI
PRENUMERATA PAPIEROWA
PRENUMERATA CYFROWA
TEMAT NUMERU
/
Dostosuj się do nowej rzeczywistości. Hotelarstwo w Polsce w perspektywie 10 i 30 lat
RYNEK HOTELI
/
MAJ: rewelacyjny w Warszawie, Krakowie i Poznaniu
RYNEK HOTELI
/
Nowe gwiazdki i rekomendacje Michelin, w tym dla restauracji w hotelach
RYNEK HOTELI
/
Hotele kontra Booking.com: europejscy hotelarze szykują pozwy o milionowe odszkodowania
W celu przypomnienia hasła prosimy o kontakt:
bok@pws-promedia.pl