Nowy szef kuchni w hotelu Kossak

Hotel Kossak w tym tygodniu wzbogacił się o nowego Szefa Kuchni. Michał Kuduk. W gastronomii pracuje od 20 lat. Fachu uczył się zarówno w Polsce, jak i za granicą, m.in. w Wielkiej Brytanii, Norwegii oraz na misji pokojowej w Bośni i Hercegowinie. Podróżnik zafascynowany Azją oraz współautor bloga kulinarno-podróżniczego kuukandtravel.com Kuuk&Travel. Wielokrotny zwycięzca polskich i międzynarodowych konkursów kulinarnych, m.in.: Primerba Cup 2011 i 2013, Trendy Chef 2013, 3-krotny finalista Kulinarnego Pucharu Polski. Jego imię i nazwisko widnieje w Encyklopedii biograficznej z życiorysami znanych Polek i Polaków „Who is Who w Polsce 2012”. Lubi tworzyć dania kuchni polskiej w nowoczesnym wydaniu, ale też często czerpie inspiracje z odbytych dotychczas podróży kulinarnych. Uwielbia egzotyczne azjatyckie klimaty, ale tak naprawdę najlepiej czuje się w górach. Jego motto życiowe: „W życiu będziesz miał to, na co się odważysz. Marzenia się nie spełniają, marzenia się spełnia”.

Komentarze

  • Spółka Polskie Wydawnictwa Specjalistyczne ProMedia Sp. z o.o., nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez użytkowników portalu.
  • Spółka zastrzega sobie prawo do usuwania komentarzy naruszających prawo.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *