Hilton Warsaw wprowadza Niedzielny Lunch

Zpoczątkiem listopada warszawski hotel Hilton wprowadzi do oferty nową koncepcję niedzielnego posiłku w restauracji Meza. – Rozpoczynając nasze Niedzielne Lunche, chcemy wypełnić lukę na warszawskim rynku – mówi Erwin Verhoog, dyrektor generalny Hilton Warsaw Hotel.

– Weekendowe brunche cieszą się coraz większą popularnością wśród warszawiaków i niemal wszystkie prestiżowe hotele mają je w swojej ofercie. Są to wyszukane bufety, mające na celu zrobić wrażenie na gościach różnorodnością i metodami przygotowania jedzenia. Nasza koncepcja lunchu jest znacznie bardziej nieformalna; pomyślana w taki sposób, aby umożliwić gościom spotkanie z rodziną i przyjaciółmi przy tradycyjnym wspólnym posiłku podobnym do tego, jaki pamięta się z domu Dlatego nowe menu, stworzone przez szefa kuchni Svena Thomsena zawierać będzie świeże domowe potrawy serwowane prosto do stołu, od rozgrzewających zup i pieczonego kurczaka na soczystych żeberkach kończąc. Nie zabraknie także dań typowych dla brunchy, takich jak jajka po benedyktyńsku, grillowane kiełbaski czy naleśniki. Cena za lunch wyniesie 99 zł za dorosłą osobę

Komentarze

  • Spółka Polskie Wydawnictwa Specjalistyczne ProMedia Sp. z o.o., nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez użytkowników portalu.
  • Spółka zastrzega sobie prawo do usuwania komentarzy naruszających prawo.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *