Nowy szef kuchni w obiektach hotelowo-restauracyjnych Uzdrowiska Konstancin-Zdrój

Łukasz Konik objął pieczę głównego szefa kuchni we wszystkich obiektach hotelowo-restauracyjnych oraz placówkach rehabilitacyjnych należących do Uzdrowiska Konstancin-Zdrój S.A. Odpowiedzialny jest za opracowanie i wdrożenie nowego konceptu gastronomicznego i technologicznego, mającego na celu zmianę wizerunku żywienia w Uzdrowisku oraz w należących do niego szpitalach rehabilitacyjnych. Planuje wprowadzić nowe projekty gastronomiczne oparte na wyselekcjonowanych produktach z ekologicznych upraw i hodowli.

Komentarze

  • Spółka Polskie Wydawnictwa Specjalistyczne ProMedia Sp. z o.o., nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez użytkowników portalu.
  • Spółka zastrzega sobie prawo do usuwania komentarzy naruszających prawo.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *