Radek Fischbach dyrektorem F&B w Nosalowym Dworze

Radek Fischbach, który do ub.r. był dyrektorem gastronomii w hotelu Arłamów, objął takie samo stanowisko w kompleksie Nosalowy Dwór w Zakopanem.

Wcześniej m.in. pracował w  5-gwiazdkowym hotel Dwór Oliwski w Gdańsku, brał udział w pre-openingu hoteli Bristol Tradition & Luxury w Rzeszowie i Herbarium Hotel & SPA w Chomiąży Szlacheckiej, a  w latach 2014-2016 zarządzał gastronomią w hotelu Arłamów. Jest laureatem konkursu na Hotelarza Roku 2015 w kategorii Hotelarz do 35. roku życia. Od 2017 r. jest  członkiem Ekspertów Zespołu Branżowego  Gastronomii w Radzie ds. Kompetencji dla Sektora Turystyki przy Polskiej Agencji Rozwoju Przedsiębiorczości.

W skład kompleksu Nosalowy Dwór Resort & Spa wchodzą cztery hotele 3-, 4- i 5-gwiazdkowe łącznie z blisko 400 pokojami, trzy restuaracje, dwa lobby bary, kawiarnia i największa sala kongresowa na Podhalu o powierzchni 1,2 tys. mkw.

 

 

 


Komentarze

  • Spółka Polskie Wydawnictwa Specjalistyczne ProMedia Sp. z o.o., nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez użytkowników portalu.
  • Spółka zastrzega sobie prawo do usuwania komentarzy naruszających prawo.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *