Raport z rynku HoReCa 2017

 
Prognozy dotyczące rynku, plany inwestycyjne sieci hotelarskich, największe otwarcia planowane na najbliższe lata, a także trendy w gastronomii.   O tym wszystkim przeczytasz w
Raporcie z rynku HoReCa 2017
To już 14. edycja tego najważniejszego na rynku i oczekiwanego przez branżę raportu branżowego czytanego przez właścicieli i menadżerów hoteli i restauracji, analityków bankowych, deweloperów, inwestorów instytucjonalnych i indywidualnych oraz architektów. 100 stron fachowej wiedzy Przygotowany przez redakcje „Hotelarza” i „Restauracji”, czołowych pism branży, Raport z Rynku HoReCa 2017 to merytoryczna publikacja opracowana we współpracy z ekspertami z największych firm doradczych.
W drugiej części publikacji znajdziesz KATALOG DOSTAWCÓW, czyli dane teleadresowe do specjalizujących się w branży HoReCa biur architektonicznych, projektowych, producentów i dostawców mebli hotelowych, mebli konferencyjnych, wyposażenia łazienek, łóżek, materacy, pościeli, tekstyliów, wykładzin, dywanów, środków czystości i firm zajmujących się praniem.
 
Wszyscy prenumeratorzy „Hotelarza” i „Restauracji” tę wyjątkową publikację w wygodnej wersji papierowej otrzymują w ramach posiadanej prenumeraty.
Jeśli nie posiadacie jeszcze prenumeraty, czas ją zamówić:

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *