Kolejna okazja, aby poznać kuchnie i smaki

Firmy Wilbo i Gudvor zapraszają na III Festiwal Kuchni Śródziemnomorskiej oraz Polskich Smaków Regionalnych, który odbędzie się 25 czerwca w Hotelu Zdrojowym w Jastarni. Imprezę, której główną częścią będzie pokaz kulinarny, poprowadzą Andrzej Bryk i Norbi. Bryk, który na co dzień jest szefem kuchni Hotelu Mariott w Warszawie zaprezentuje kuchnię włoską. Inni szefowie kuchni ze znanych restauracji i hoteli pokażą jak przygotowywać dania kuchni hiszpańskiej, fusion/orientalnej, staroszlacheckiej - myśliwskiej i góralskiej. Przewidziana jest też prezentacja i degustacja deserów. Wieczorem, w części artystycznej goście będą mogli obejrzeć pokaz mody firmy BGN. Wieczór zakończy wspólna zabawa przy muzyce, poprzedzona losowaniem wizytówek i rozdaniem ufundowanych przez sponsorów nagród.

Źródło: e-Hotelarz.pl


Komentarze zamieszczane przez użytkowników wyrażają ich własne poglądy. Wydawca portalu e-hotelarz.pl nie ponosi odpowiedzialności za ich treść. Komentarze nie stanowią materiału prasowego w rozumieniu ustawy – Prawo prasowe

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *