Nowe menu w Qubus Hotel

Już 21 marca w restauracjach sieci Qubus Hotel pojawi się nowe menu. Zaskakujące i wykwintne dania z pewnością zadowolą każdego smakosza, a świeże, wiosenne nowalijki będą idealnym rozwiązaniem dla osób dbających o figurę.

„W ramach nowego menu nasi klienci spróbują delikatnego smaku łososia cytrynowego, a  wielbiciele owoców morza będą rozkoszować się wybornymi krewetkami tygrysimi. Qubus Hotel nie zapomina także o wegetarianach, którzy w bogatej ofercie wiosennego menu zawsze znajdą dla siebie coś pysznego. Nie zabraknie także sprawdzonych i lubianych przez naszych klientów dań” mówi Michał Ogórek Główny Specjalista ds. Gastronomii sieci hoteli Qubus.

Z pewnością dużym orzeźwieniem dla gości restauracji będzie także dodatkowa wiosenna propozycja. Kompozycje niepowtarzalnych dań takich jak sycąca zupa z kukurydzy, doprawiona tymiankiem i śmietaną, czy aromatyczne, duszone mięsa podawane ze szparagami lub placuszkami z kalarepy, mile zaskoczą podniebienia naszych gości. Najwyższej jakości, unikalne połączenia wszystkich składników,  docenią nawet najwybredniejsi miłośnicy dobrej kuchni.

Osoby lubiące słodkości będą mogły delektować się min. jedynym w swoim rodzaju, kruchym i słodkim tortem kajmakowym, czy puszystym sernikiem podawanym w towarzystwie gorącej, pieprzowej czekolady.

Joanna Łuczyńska-Reczek Główny Specjalista ds. Restauracji w sieci hoteli Qubus zapewnia „W naszej nowej ofercie znajdą się także wyselekcjonowane, ekskluzywne marki win i herbat oraz wiosenne, orzeźwiające soki z dojrzałych, słodkich cytrusów”.

Zapraszamy do restauracji sieci Qubus Hotel na wielką ucztę wyszukanych smaków.


Komentarze

  • Spółka Polskie Wydawnictwa Specjalistyczne ProMedia Sp. z o.o., nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez użytkowników portalu.
  • Spółka zastrzega sobie prawo do usuwania komentarzy naruszających prawo.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *