Live cooking w Best Western Hotel Portos

Od sierpnia warszawski trzygwiazdkowy BEST WESTERN Hotel Portos rozszerzył swoją ofertę śniadaniową. Do wyboru dań oferowanych w bufecie śniadaniowym dołączono stację Live Cooking . Na życzenie gości, na ich oczach przygotowywane są naleśniki i omlety. W ofercie są również jajka po benedyktyńsku, jajka sadzone oraz klasyczna jajecznica z różnorodnymi dodatkami. Wprowadzenie stacji Live Cooking ma na celu  przede wszystkim większe zróżnicowanie oferty oraz wyjście naprzeciw oczekiwaniom gości. O jakość śniadań dba szef kuchni Mariusz Stefaniak, który w ostatnim czasie dołączył do zespołu hotelu.

Komentarze

  • Spółka Polskie Wydawnictwa Specjalistyczne ProMedia Sp. z o.o., nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez użytkowników portalu.
  • Spółka zastrzega sobie prawo do usuwania komentarzy naruszających prawo.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *