Raport z rynku HoReCa 2019

Pobierz w wersji elektronicznej publikację przygotowana przez redakcje czasopism „Hotelarz” i „Restauracja” w której piszemy m.in. o otwarciach największych hoteli planowanych na najbliższe lata, prognozach dotyczących rynku, planach inwestycyjnych sieci hotelarskich, a także trendach w gastronomii. Wewnątrz na niemal 100 stronach m.in. o stanie posiadania i planach inwestycyjnych 30 największych sieci i operatorów na rynku, trendach i kierunkach rozwoju branży hotelowej i gastronomicznej, a także m.in. o tym jak prawidłowo zaprojektować wnętrze restauracji i wyposażyć zaplecze kuchenne. W drugiej części publikujemy KATALOG DOSTAWCÓW, czyli dane teleadresowe do wybranych, specjalizujących się w branży HoReCa biur architektonicznych, projektowych, producentów i dostawców mebli hotelowych, mebli konferencyjnych, wyposażenia łazienek, łóżek, materacy, pościeli, tekstyliów, wykładzin, dywanów, środków czystości, firm zajmujących się praniem, galanterią hotelową, odzieżą, systemami telewizyjnymi, rozwiązaniami informatycznymi, telewizorami, telewizją, zamkami i systemami kontroli dostępu, oświetleniem, wyposażeniem SPA, basenami, sauami, wyposażeniem fitness i SPA. W części gastronomicznej przedstawiamy wybrane firmy zajmujące się wyposażeniem zaplecza kuchennego, sali, wypożyczaniem sprzętu, produkcją i sprzedażą noży, sztućców tekstyliów restauracyjnych, ogródków, opakowań i naczyń jednorazowych, a także produktów spożywczych.

Wszyscy prenumeratorzy „Hotelarza” i „Restauracji” tę wyjątkową publikację w wygodnej wersji papierowej otrzymali w ramach posiadanej prenumeraty.

Jeśli nie posiadasz jeszcze prenumeraty, czas ją zamówić:

To już 16. edycja tego najważniejszego na rynku i oczekiwanego przez branżę raportu branżowego czytanego przez właścicieli i menadżerów hoteli i restauracji, analityków bankowych, deweloperów, inwestorów instytucjonalnych i indywidualnych oraz architektów.


Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *