Grupa Hotelowa Orbis wspiera kulinarne talenty „Warsztaty smaku kuchni+”

Grupa Hotelowa Orbis podjęła współpracę  z kuchnią+. Hotel Mercure Grand Warszawa został partnerem „Warsztatów smaku kuchni+”, cieszącego się ogromnym powodzeniem projektu stacji.

 

Hotel Mercure Grand Warszawa, został partnerem programu „Warsztaty smaku kuchni+”, w którym polskie gwiazdy kulinariów szkolą najzdolniejszych adeptów sztuki kulinarnej. Wytypowani widzowie kuchni+ mają okazję dzielić się swoją pasją i umiejętnościami. Ciekawi nowych doznań kulinarnych biorą udział w konkursie, w którym nagrodą jest szkolenie z największymi autorytetami gotowania kuchni+. Swoich rad udzielą takie gwiazdy jak: Tomasz Jakubiak, Adam Chrząstowski, Bożena Sikoń, Gosia Molska i Grzegorz Łapanowski.
Autorzy 10 najciekawszych przepisów kulinarnych, zostają zaproszeni do Warszawy na dwudniowe szkolenie, podczas

którego uczestnicy pochwalą się swoim talentem przed kamerami kuchni+. Hotel Mercure Grand Warszawa zapewnia uczestnikom nocleg.  Program „Warsztaty smaku: kuchnia polska z Adamem Chrząstowskim” zostanie wyemitowany na antenie stacji już 28 stycznia i 4 lutego o godz. 15.00.


Komentarze

  • Spółka Polskie Wydawnictwa Specjalistyczne ProMedia Sp. z o.o., nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez użytkowników portalu.
  • Spółka zastrzega sobie prawo do usuwania komentarzy naruszających prawo.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *