Menu Fit w Holiday Inn Warszawa Józefów

Hotel Holiday Inn Warszawa Józefów proponuje nową sezonową kartę Fit Menu. Zespół kuchni pod przewodnictwem szefa kuchni, Pawła Kałuskiego, stworzył lekkie dania, oparte na wiosennych warzywach, będących źródłem witamin i minerałów oraz rybach bogatych w kwasy omega 3. W wiosenno-letnim okresie wzmożonej aktywności sportowej lekkie, a jednocześnie bardzo zróżnicowanie menu to doskonały sposób na zachowanie szczupłej sylwetki. Nowe menu doskonale wpisuje się również w sportowo-rekreacyjny charakter całego obiektu Holiday Inn Warszawa Józefów.

 

„Jesteśmy szczególnie dumni z łososia panierowanego w świeżych ziołach oraz pieczonego według specjalnej techniki krótkiego zapiekania w wysokiej temperaturze. Łosoś ten serwowany jest z confit z pomidorów oraz sosem z karmelizowaną skórką cytrynową, którego receptura jest pilnie strzeżoną tajemnicą kuchni Luna Sol...” – mówi Paweł Kałuski, szef kuchni podwarszawskiego, 4-gwiazdkowego hotelu.

 

Szef kuchni poleca również: tatara z tuńczyka z awokado i sałatką ze świeżych ziół, pieczonego halibuta z grillowanymi szparagami i grillowanego steka z tuńczyka z sałatką ze szparagów i sosem szafranowym.


Komentarze

  • Spółka Polskie Wydawnictwa Specjalistyczne ProMedia Sp. z o.o., nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez użytkowników portalu.
  • Spółka zastrzega sobie prawo do usuwania komentarzy naruszających prawo.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.