W kwietniu rozpoczęła się czwarta już edycja Johnnie Walker Master of Bar Administration Prestige Club. W tym roku w ramach JW MBA odbędą się trzy spotkania, które wyłonią najlepszych barmanów wg standardów Every Serve Perfect ESP Diageo, przede wszystkim dzięki możliwości sprawdzenia własnych umiejętności podczas jedynych w Polsce zawodów Every Serve Perfect.
![](http://img.pws-promedia.pl/assets/hotelarz-05-2007/babirecki_pl_202.jpg)
Every Serve Perfect (ESP) to niepowtarzalny styl barmański wprowadzony przez Diageo Polska podczas III edycji JW MBA. Jego wyjątkowość polega przede wszystkim na połączeniu tego, co najlepsze w stylu klasycznym i stylu Flair, a przede wszystkim na doskonaleniu perfekcyjnego serwowania koktajli w oparciu o międzynarodowe standardy barmańskie.
To wykorzystanie stylu Working Flair, bez elementów Exhibition, czyli bez jednoczesnego podrzucania wielu elementów czy cyrkowej żonglerki. Do udziału w zajęciach zaproszonych zostało 100 starannie wyselekcjonowanych barmanów z najlepszych lokali w Polsce.
Program ma na celu podniesienie kwalifikacji i utrzymanie więzi z barmanami z najbardziej prestiżowych polskich klubów oraz wzmocnienie pozytywnego wizerunku marek z portfolio Diageo Polska w sektorze HoReCa.
![](http://img.pws-promedia.pl/assets/hotelarz-05-2007/babirecki_pl_309.jpg)
Integralną częścią tegorocznej edycji Programu jest aktywność Mystery Shopper, program lojalnościowy oraz newsletter "JW MBA News", poświęcony nowościom w trendach barmańskich na świecie oraz prezentujący osiągnięcia zawodowe wyróżniających się barmanów i ich lokali.
![](http://img.pws-promedia.pl/assets/hotelarz-05-2007/babirecki_pl_202.jpg)
Every Serve Perfect (ESP) to niepowtarzalny styl barmański wprowadzony przez Diageo Polska podczas III edycji JW MBA. Jego wyjątkowość polega przede wszystkim na połączeniu tego, co najlepsze w stylu klasycznym i stylu Flair, a przede wszystkim na doskonaleniu perfekcyjnego serwowania koktajli w oparciu o międzynarodowe standardy barmańskie.
To wykorzystanie stylu Working Flair, bez elementów Exhibition, czyli bez jednoczesnego podrzucania wielu elementów czy cyrkowej żonglerki. Do udziału w zajęciach zaproszonych zostało 100 starannie wyselekcjonowanych barmanów z najlepszych lokali w Polsce.
Program ma na celu podniesienie kwalifikacji i utrzymanie więzi z barmanami z najbardziej prestiżowych polskich klubów oraz wzmocnienie pozytywnego wizerunku marek z portfolio Diageo Polska w sektorze HoReCa.
![](http://img.pws-promedia.pl/assets/hotelarz-05-2007/babirecki_pl_309.jpg)
Integralną częścią tegorocznej edycji Programu jest aktywność Mystery Shopper, program lojalnościowy oraz newsletter "JW MBA News", poświęcony nowościom w trendach barmańskich na świecie oraz prezentujący osiągnięcia zawodowe wyróżniających się barmanów i ich lokali.
Komentarze