Wkładka jesienna w BEST WESTERN Hotel Felix

Szef Kuchni BEST WESTERN Hotel Felix na sezon jesienny przygotował nowe, rozgrzewające pozycje. Na przystawkę proponuje pikantną zupę- krem z dyni, z dodatkiem czerwonej curry, wiejskiej śmietany i świeżej rucoli. Danie główne to unikalna propozycja: stek z antrykotu wołowego serwowany z legendarnym sosem A1, duszoną cukinią i gratin ziemniaczanym. Na miłośników deserów czeka gorący strudel jabłkowy z lodami waniliowymi. - Jesienią sprawdzają się rozgrzewające zupy – krem. W Restauracji Nova proponujemy zupę- krem z dyni, doceniając smak i walory odżywcze tej rośliny. W połączeniu z czerwoną curry i wiejską śmietaną tworzy ciekawy duet smakowy.- powiedział Szef Kuchni Restauracji Nova Łukasz Gzowski.

Komentarze

  • Spółka Polskie Wydawnictwa Specjalistyczne ProMedia Sp. z o.o., nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez użytkowników portalu.
  • Spółka zastrzega sobie prawo do usuwania komentarzy naruszających prawo.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *