MAJĄ WSZYSTKO

Uczniowie przemyskiego Zespołu Szkół Gastronomicznych i Przemysłu Spożywcze­go oraz klas hotelarskich Zespołu Szkół Technicznych kształcą się już w nowoczesnych salach do za­jęć praktycznych. W ZST oddano właśnie do użytku cały nowy sek­tor gastronomiczny, który posłuży za­równo jednej, jak i drugiej szko­le. Znajdują się w nim m.in. pracownia technologiczna, cu­kiernicza i mała sala konsumencka.

Źródło: ŻYCIE PODKARPACKIE(2006-12-13) str.: 10

Komentarze

  • Spółka Polskie Wydawnictwa Specjalistyczne ProMedia Sp. z o.o., nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez użytkowników portalu.
  • Spółka zastrzega sobie prawo do usuwania komentarzy naruszających prawo.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *