Wiosenny smak w Twojej kuchni

Potrzebujesz powiewu świeżości i oryginalnych smaków w swojej kuchni? Wiosenne gotowanie warto urozmaicić musztardami OCTIM w nowej odsłonie – z suszoną żurawiną, z suszoną śliwką, o smaku wędzonej papryki i rozmarynu oraz ze smażoną cebulką. W iosna to czas, gdy na talerzu lądują nowalijki, pachnące zioła i sałaty, a coraz cieplejsze wieczory chętnie spędzamy na wspólnym biesiadowaniu przy grillowanych specjałach. Każdy, kto lubi eksperymenty kulinarne, ale ceni także najwyższą jakość, chętnie sięgnie po nowości OCTIM. Do przygotowania dressingów i sosów warto wybrać cztery nowe smaki musztard OCTIM, które w towarzystwie pozwolą zabłysnąć smacznym i zdrowym daniem. Wyprodukowane z wysokiej jakości gorczycy, z dodatkiem octu jabłkowego OCTIM, nadadzą charakteru każdej potrawie. Nowości wśród musztard OCTIM na wiosnę: Musztarda z żurawiną suszoną oraz ze śliwką suszoną to połączenie tradycyjnego smaku musztardy i octu jabłkowego ze słodyczą suszonych owoców, których znajduje się tu aż 20 proc. Jest to niezbędny dodatek do faszerowanych dań z drobiu i sosów sałatkowych. Obie musztardy będą ciekawym dopełnieniem delikatnych potraw dla dzieci. Dla zwolenników pieczonych mięs marynowanych w niekonwencjonalny sposób najlepszym wyborem będzie musztarda o smaku wędzonej papryki i rozmarynu lub musztarda ze smażoną cebulką. Dobrze skomponują się z mięsami i warzywami z grilla, ale również ciekawie wydobędą smak dań wegetariańskich – warzywa gotowane na parze zyskają dzięki nim wyrazistości i ostrości. Ich lekko ostry smak jest podkreślony przez dodatek octu jabłkowego OCTIM. Nie każdy wie, że musztarda ze smażoną cebulką może stanowić także ciekawe dopełnienie dań z ryb słodkowodnych. Potrzebujesz powiewu świeżości i oryginalnych smaków w swojej kuchni? Wiosenne gotowanie warto urozmaicić musztardami OCTIM w nowej odsłonie – z suszoną żurawiną, z suszoną śliwką, o smaku wędzonej papryki i rozmarynu oraz ze smażoną cebulką. W Wiosna to czas, gdy na talerzu lądują nowalijki, pachnące zioła i sałaty, a coraz cieplejsze wieczory chętnie spędzamy na wspólnym biesiadowaniu przy grillowanych specjałach. Każdy, kto lubi eksperymenty kulinarne, ale ceni także najwyższą jakość, chętnie sięgnie po nowości OCTIM. Do przygotowania dressingów i sosów warto wybrać cztery nowe smaki musztard OCTIM, które w towarzystwie pozwolą zabłysnąć smacznym i zdrowym daniem. Wyprodukowane z wysokiej jakości gorczycy, z dodatkiem octu jabłkowego OCTIM, nadadzą charakteru każdej potrawie. Nowości wśród musztard OCTIM na wiosnę: Musztarda z żurawiną suszoną oraz ze śliwką suszoną to połączenie tradycyjnego smaku musztardy i octu jabłkowego ze słodyczą suszonych owoców, których znajduje się tu aż 20 proc. Jest to niezbędny dodatek do faszerowanych dań z drobiu i sosów sałatkowych. Obie musztardy będą ciekawym dopełnieniem delikatnych potraw dla dzieci. Dla zwolenników pieczonych mięs marynowanych w niekonwencjonalny sposób najlepszym wyborem będzie musztarda o smaku wędzonej papryki i rozmarynu lub musztarda ze smażoną cebulką. Dobrze skomponują się z mięsami i warzywami z grilla, ale również ciekawie wydobędą smak dań wegetariańskich – warzywa gotowane na parze zyskają dzięki nim wyrazistości i ostrości. Ich lekko ostry smak jest podkreślony przez dodatek octu jabłkowego OCTIM. Nie każdy wie, że musztarda ze smażoną cebulką może stanowić także ciekawe dopełnienie dań z ryb słodkowodnych.

Komentarze

  • Spółka Polskie Wydawnictwa Specjalistyczne ProMedia Sp. z o.o., nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez użytkowników portalu.
  • Spółka zastrzega sobie prawo do usuwania komentarzy naruszających prawo.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.