Nowości na grill od firmy Fanex

Nowa receptura Sosu Barbecue

pws 2016 05a 05

Smaku sosu Barbecue nie da się pomylić z żadnym innym. Został stworzony, jako dodatek do z dań grilla. Może być dodawany do potraw po ich przyrządzeniu, bądź stosowany jako marynata podczas przyrządzania dań. Amerykańska tradycja nakazuje używanie go do wieprzowiny, wołowych żeberek i kurczaka. Idealnie się komponuje także z kiełbasą czy szaszłykami O jego wyjątkowości decyduje aromat wędzonych śliwek i dymu z ogniska oraz piękna, ciemna barwa – to wszystko sprawia, że żadne dania z grilla nie uzyskają pełni smaku bez tego dodatku. Nowa ulepszona receptura sosu BBQ od Fanexu zawiera dodatek przecieru śliwkowego, co czyni go jeszcze bardziej wyrazistym i niepowtarzalnym w smaku dostępne w opakowania: butelka plastikowa 450g oraz 1 kg, worek 3 kg Majonez sałatkowy – dodatek klasy premium Specjalnie opracowana receptura majonezu sałatkowego sprawia, że ten wyborny dodatek ma gęstą konsystencję. Łagodny smak i kremowa barwa sosu idealnie komponują się z każdym rodzajem sałatki. Jego gęstość sprzyja zachowaniu świeżości i konsystencji dań do których został użyty. Chętnie sięgają po niego zarówno profesjonalni szefowie kuchni jak i smakosze.

Dostępne w opakowania: butelka plastikowa 950g, worek 3 kg i 5 kg, wiaderko 4 kg


Komentarze

  • Spółka Polskie Wydawnictwa Specjalistyczne ProMedia Sp. z o.o., nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez użytkowników portalu.
  • Spółka zastrzega sobie prawo do usuwania komentarzy naruszających prawo.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.