Zarządza kuchnią w Sheratonie

Kraków. Na stanowisko szefa kuchni hotelu Sheraton w Krakowie został mianowany Tomasz Leśniak. Pracował w najlepszych krakowskich restauracjach. Już jako uczeń był szkolony przez znanych kuchmistrzów w jednej z najstarszych restauracji w Krakowie. Z krakowskim Sheratonem związany jest od trzech lat. Gotował dla głów państw oraz zawodników drużyn piłkarskich mieszkających w hotelu. Wielokrotnie brał udział w konkursach kulinarnych.

Źródło: ŚWIAT HOTELI(2007-03-01) str.: 18

Komentarze

  • Spółka Polskie Wydawnictwa Specjalistyczne ProMedia Sp. z o.o., nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez użytkowników portalu.
  • Spółka zastrzega sobie prawo do usuwania komentarzy naruszających prawo.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *