Kelner z sushi w hotelu Grand

Łódź. Nawiązując do publikacji w "Dzienniku Łódzkim" o likwidacji kawiarni w hotelu Grand, Maciej Kurtysz, producent filmowy twierdzi, że to miasto zaczyna być znane z chybionych decyzji, niszczących tradycję Łodzi. Zaczęło się od wyburzenia Dworca Kaliskiego, w miejsce którego powstała bezduszna, rozpadająca się budowla. Wprowadzenie japońskiej kuchni do Grand Hotelu to brak szacunku dla mieszkańców i gości. Zdaniem Kurtysza, należy podjąć działania, by nie likwidowano kolejnego symbolu Łodzi.

Źródło: DZIENNIK ŁÓDZKI(2007-03-27) str.: 10

Komentarze

  • Spółka Polskie Wydawnictwa Specjalistyczne ProMedia Sp. z o.o., nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez użytkowników portalu.
  • Spółka zastrzega sobie prawo do usuwania komentarzy naruszających prawo.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *