Zboża Ekspandowane dla HoReCa od Soligrano

Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom branży gastronomicznej, marka Soligrano stworzyła specjalną linię zbóż ekspandowanych tylko dla kanału HoReCa, których zastosowanie jest niespotykanie uniwersalne: można dodać je do panierki mięs, wykorzystać jako posypkę do zup i sałatek urozmaicić wypieki pieczywa i ciast.  dodatek do produktów mlecznych i deserów Produkty zostały stworzone z myślą o zdrowszych i równie smacznych zamiennikach tradycyjnych przysmaków. Są one gotowe do spożycia i nie wymagają dodatkowego przygotowania. Produkty wytwarzane są za pomocą metody ekspandowania, która stosuje jedynie parę pod dużym ciśnieniem i wysoką temperaturę. Proces nie wymaga dodawania sztucznych składników i pozwala zachować kształt całego ziarna zboża, które nie traci swoich wartości odżywczych. Marka Soligrano buduje wśród konsumentów świadomość zdrowego stylu życia, dlatego produkuje zboża tylko najwyższej jakości.

Komentarze

  • Spółka Polskie Wydawnictwa Specjalistyczne ProMedia Sp. z o.o., nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez użytkowników portalu.
  • Spółka zastrzega sobie prawo do usuwania komentarzy naruszających prawo.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *