Konkurs Gęsina w restauracji – Mazury HoReCa 9 kwietnia 2019 roku

Dnia 9 kwietnia 2019 roku, w halach targowych Expo Mazury S. A. w Ostródzie, podczas targów Mazury HoReCa odbędzie się 4 edycja konkursu kulinarnego Gęsina w Restauracji. Organizatorem konkursu jest Iławskie Stowarzyszenie Producentów Gęsi. DSC 8271 Tematem przewodnim konkursu jest udko gęsie oraz wątróbka gęsia. Celem Konkursu Kulinarnego pn. „Gęsina w Restauracji” Ostróda 2019 jest wyłonienie, na zasadach określonych niniejszym Regulaminem, Restauracji, której reprezentująca ją drużyna przygotuje najlepszą potrawę z gęsiny (udo gęsie oraz wątróbka gęsia). DSC 7623 W konkursie mogą wziąć udział przedstawiciele restauracji z całego kraju. Regulamin i formularz zgłoszeniowy dostępny na www.mazuryhoreca.pl/konkursy Zgłoszenia do Konkursu dokonuje się drogą elektroniczną wysyłając je na 2 adresy e-mail: k.ziejewska@interia.pl oraz nela.strucinska@expomazury.pl. Termin nadsyłania zgłoszeń upływa w dniu 13 marca 2019 r. Patronat merytoryczny nad konkursem objął Klub Szefów Kuchni. W przypadku pytań zapraszamy do kontaktu: nela.strucinska@expomazury.pl, 601 610 377   Konkurs jest organizowany przy wsparciu Funduszu Promocji Drobiu.

Komentarze

  • Spółka Polskie Wydawnictwa Specjalistyczne ProMedia Sp. z o.o., nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez użytkowników portalu.
  • Spółka zastrzega sobie prawo do usuwania komentarzy naruszających prawo.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *