W marcu w restauracji The Oriental król skorupiaków wystąpi w roli głównej

Sunchai - szef kuchni restauracji przygotował orientalne wariacje na temat homara, które z pewnością będą gratką dla miłośników owoców morza. Od 2 do 31 marca w restauracji The Oriental w warszawskim Sheratonie potrwa festiwal dań z homara, którego degustować będzie można w wersji przyrządzonej na parze, grillu, pieczonego lub z woka. Typowo orientalne przyprawy i dodatki wyselekcjonowane przez Sunchaia dopełnią iście królewskiego smaku. Menu homarowe dostępne będzie w cenie 189 PLN za porcję, a rezerwacji dokonać można pod numerem 22 450 6705. Restauracja The Oriental znajduje się na parterze hotelu Sheraton Warsaw i jest czynna w godzinach 17:00-22:30.


Źródło: www.sheraton.pl

Komentarze

  • Spółka Polskie Wydawnictwa Specjalistyczne ProMedia Sp. z o.o., nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez użytkowników portalu.
  • Spółka zastrzega sobie prawo do usuwania komentarzy naruszających prawo.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *