Kuchnia Tajska - uważana przez wielu za najwspanialszą najbardziej kolorową, zaskakującą, kreatywną oraz aromatyczną kuchnię na świecie ponownie zagości w formie różnorodnego i oryginalnego stołu szwedzkiego w każdy majowy czwartek w restauracji Fusion.
Szczególnie gorąco zapraszamy wszystkich wielbicieli tej oryginalnej kuchni na inaugurację miesiąca tajskiego, która odbędzie się 6-ego maja o godzinie 18:00.
W programie oprócz bogactwa potraw, pokazy kulinarne w wykonaniu szefa kuchni Krystiana Szopki w towarzystwie Thanawat Na Nagara - mistrza kuchni tajskiej.
Kuchnia Tajska kładzie duży nacisk na sposób przygotowania potraw i łączenie silnie aromatycznych składników. Kojarzy się z ostrymi potrawami. Równowaga, detal, różnorodność są bardzo ważne w przygotowaniu potraw tajskich. Kuchnia ta jest znana z balansu między 5 podstawowymi smakami; ostrym, kwaśnym, słodkim, słonym i (opcjonalnie) gorzkim w każdym daniu lub posiłku - mówi Thanawat Na Nagara
Czwartkowe tajskie kolacje są dostępne w każdy majowy czwartek od 18:00 do 22:30 w cenie 135 złotych od osoby (wraz z napojami).
Szczególnie gorąco zapraszamy wszystkich wielbicieli tej oryginalnej kuchni na inaugurację miesiąca tajskiego, która odbędzie się 6-ego maja o godzinie 18:00.
W programie oprócz bogactwa potraw, pokazy kulinarne w wykonaniu szefa kuchni Krystiana Szopki w towarzystwie Thanawat Na Nagara - mistrza kuchni tajskiej.
Kuchnia Tajska kładzie duży nacisk na sposób przygotowania potraw i łączenie silnie aromatycznych składników. Kojarzy się z ostrymi potrawami. Równowaga, detal, różnorodność są bardzo ważne w przygotowaniu potraw tajskich. Kuchnia ta jest znana z balansu między 5 podstawowymi smakami; ostrym, kwaśnym, słodkim, słonym i (opcjonalnie) gorzkim w każdym daniu lub posiłku - mówi Thanawat Na Nagara
Czwartkowe tajskie kolacje są dostępne w każdy majowy czwartek od 18:00 do 22:30 w cenie 135 złotych od osoby (wraz z napojami).
Źródło: SHERATON POZNAN HOTEL
Dodaj komentarz