Le Meridien Bristol na lato

Hotel Le Meridien Bristol jest już w pełni przygotowany na letnie miesiące. Na słoneczne dni i ciepłe wieczory nadchodzącego sezonu dodatkiem specjalnym do restauracji Marconi jest piękne, ukwiecone patio – ukryta w centrum miasta zielona oaza spokoju, wytwornej kuchni, elegancji i co także ważne chłodu.



 


Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom gości Szef Kuchni Michał Tkaczyk przygotował  sezonowe zmiany w menu restauracji Marconi. Dania nowoczesnej włoskiej kuchni z szerokim wyborem sałat, makaronów, dań rybnych czy mięsnych smakują szczególnie pod gołym niebem, na patio. Urocze miejsce na śniadania, obiady i kolacje w letnie dni.


 

Cafe Bristol cieszy się niesłabnącą popularnością wśród Warszawiaków. Aby zainaugurować sezon letni Cafe Bristol po raz pierwszy w historii zaprasza na taras zewnętrzny na Krakowskim Przedmieściu, gdzie można delektować się lekkimi daniami czy wybornymi deserami.

Fachowa, dyskretna obsługa doda splendoru każdej chwili spędzonej w Bristolu.

 


Hotel Le Meridien Bristol należy do sieci Starwood Hotels & Resorts, która w Polsce zarządza również hotelami Sheraton Warsaw, Sheraton Poznań, Sheraton Kraków, Sheraton Sopot Conference Center & Spa i The Westin Warsaw. Starwood Hotels & Resorts łącznie oferuje ponad 1500 pokoi i zatrudnia ponad 1100 osób.

WWW.lemeridien.com/warsaw


Komentarze

  • Spółka Polskie Wydawnictwa Specjalistyczne ProMedia Sp. z o.o., nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez użytkowników portalu.
  • Spółka zastrzega sobie prawo do usuwania komentarzy naruszających prawo.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.