Truskawkowe szaleństwo w hotelu Sheraton Warsaw

Szykuje się wyjątkowa uczta dla łakomczuchów – warszawski hotel Sheraton wprowadza dziś truskawkowe menu deserowe na bazie lodów Mövenpick!

 

Z początkiem czerwca w karcie hotelowego Lobby Lounge pojawią się truskawkowe trylogie z lodami Mövenpick i szampanem Veuve Clicquot Rose.

Z okazji dnia dziecka, jako pierwsze, lodowe kreacje degustowały dzieci z warszawskiego domu dziecka oraz gwiazdy.


 

W deserowym menu do wyboru będzie aż pięć wyśmienitych kompozycji smakowych, każda w cenie 25 PLN:


Wytworna Trylogia – świeże truskawki, podane z crème brûlée oraz z lodami Mövenpick Crème Brûlée,


Zielona Trylogia – świeże truskawki, podane z tartą z pistacjami w stylu śródziemnomorskim oraz z lodami Mövenpick Pistachio,


Klasyczna Trylogia – świeże truskawki, podane z bitą śmietaną oraz z lodami Mövenpick Vanilla,


Słodka Trylogia – świeże truskawki, podane z ciastkiem tiramisu oraz z lodami Mövenpick Tiramisu,


Zmysłowa Trylogia – świeże truskawki, podane z musem z gorzkiej czekolady oraz
z lodami Mövenpick Dark Chocolate.

 

Do deserów można będzie skosztować wyjatkowego szampana Veuve Clicquot Ponsardin Rose w specjalnej cenie – kieliszek 59 PLN, butelka 340 PLN.

www.sheraton.pl/restaurants.php


Komentarze

  • Spółka Polskie Wydawnictwa Specjalistyczne ProMedia Sp. z o.o., nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez użytkowników portalu.
  • Spółka zastrzega sobie prawo do usuwania komentarzy naruszających prawo.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *