Nowe menu restauracji SomePlace Else w warszawskim hotelu Sheraton

Od dziś restauracja SomePlace Else w warszawskim Sheratonie będzie oferować nową, jesienno - zimową kartę dań, która rozgrzeje nawet największych zmarźluchów.

 

Nowe menu przygotowane przez Artura Grajbera, szefa kuchni hotelu, na sezon jesień – zima oferować będzie dania kuchni Tex-Mex. Sam szef szczególnie poleca stek z antrykotu, steak T-bone i empanadas (smażone pierożki z tuńczykiem).


 

Dodatkową nowością będzie grafika menu, a także znajdujące się w nim ciekawostki na temat alkoholi.  

 



W nowym menu znajdą się m. in.:

 

* „Santa fe BBQ” Pork Ribs - wędzone żeberka wieprzowe z pieczonym ziemniakiem

i sałatką colesław        41 PLN

 

* T - Bone Steak   (450g)  - steak marynowany w ziołach, podany z ćwiartkami ziemniaków, mixem sałat z dodatkiem kukurydzy i fasoli            160 PLN

 

* Lamb Chop Salad - sałatka z grillowanymi kotlecikami jagnięcymi, serem feta, warzywami, chipsami tortilla, fasolą i sosem tzatziki                 55 PLN

 

* Czerwone tajskie curry z kurczakiem, bakłażanem i ryżem jaśminowym 41 PLN

 

* Suflet czekoladowy podany z gałką lodów waniliowych 22 PLN

 

 

Restauracja SomePlace Else znajduje się w warszawskim hotelu Sheraton i czynna jest
w poniedziałki od 12.00 – 24.00, od wtorku do czwartku w godzinach 12.00 – 1.00, w piątek od 12.00 do 2.00, w sobotę 16.00 do 2.00 i w niedzielę od 12.00 do 23.00.

 


Komentarze

  • Spółka Polskie Wydawnictwa Specjalistyczne ProMedia Sp. z o.o., nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez użytkowników portalu.
  • Spółka zastrzega sobie prawo do usuwania komentarzy naruszających prawo.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *