• Archiwum
  • Aktualności
  • Hotel z Pomysłem
  • Akademia Hotelarza
    • Konferencje
      • HT - Hotel Trends Poland&CEE
      • HIT - Hotel Investment Trends Poland&CEE
  • Reklama
  • Kontakt
PL | EN
 










11/2006

11/2006

Akademia Hotelarza pod Wawelem
2009-12-04
Po pierwszej odsłonie w Gdyni, zorganizowana przez Hotelarza „latająca” Akademia Inwestycji Hotelarskich przeniosła się w listopadzie do Krakowa. W...
Sola cytrynowa na sposób orientalny
2007-04-12
Sola cytrynowa na sposób orientalny podawana w sosie kokosowo-imbirowym Sposób wykonania Filety z soli zaprawiamy pastą wasali, następnie na każdym filecie układamy...
Tomasz Król
2007-03-09
Tomasz Król szef kuchni Villi Sedan, Sopot Z wykształcenia jest elektrykiem, natomiast z zamiłowania kucharzem. Z profesjonalnym gotowaniem po raz pierwszy zetknął...
Młodzież w hotelu - dopust Boży czy przyszły klient?
2007-03-09
W okresie przetaczającej się przez polskie media debaty o młodzieży, szkole i problemach z tym związanych "Hotelarz" postanowił przyjrzeć się młodzieży w...
Bez sauny ani rusz
2007-03-09
Trudno wyobrazić nowoczesny ośrodek SPA & wellness bez sauny. Duże, dobrze wyposażone, świadczące szeroką gamę usług odnowy biologicznej ośrodki dysponują...
Slow Food, czyli sposób na życie
2007-03-09
Odkrywanie smaków zamiast biernego ich przyjmowania - oto sposób bycia, lansowany przez Slow Food. Slow Food jest międzynarodową organizacją typu non profit, która w...
Oprogramowanie hotelowe - luksus czy konieczność
2007-03-09
Niewłaściwa organizacja pracy, nieodpowiednia analiza kosztów działalności oraz brak narzędzi do poprawnego nadzoru nad pracownikami może wynikać z nieposiadania...
Nie wszystko SPA
2007-03-09
W ostatnim czasie tematyka SPA stała się bardzo popularna i wprowadziła wiele zmian na rynku kosmetyki profesjonalnej. Najwięcej można ich zaobserwować w dziedzinie...
Concierge i otoczenie hotelu
2007-03-09
Praca concierge służy nie tylko wygodzie gości, ale wpływa również na zwiększenie obrotu towarowego i zatrudnienia w mieście i regionie Znakomita część pracy...
Byłem tajnym agentem
2007-03-09
Jak to za komuny bywało...   Gdy zaczynałem pracować w hotelu, dyrekcja bywała uprzedzana o przybywającej kontroli. Wiadomo było z tydzień wcześniej, kto...

Posts navigation

Starsze wiadomości




FELIETON
/ Côte d’Azur i kupa bzdur
 
RYNEK HOTELI
/ Own the Moment – 27. edycja IHIF EMEA
 
SPA
/ Na co goście zwracają uwagę wybierając SPA
 
RYNEK HOTELI
/ Prezesi globalnych sieci o kluczowych trendach w branży na IHIF EMEA
 
O NAS
PARTNERZY
FACEBOOK
TWITTER
LINKED
KONTAKT
ARCHIWUM
PRENUMERATA
REKLAMA
POLITYKA PRYWATNOŚCI
NASZE SERWISY
ProMedia
Akademia Hotelarza
Pracuj w Horeca
Hotel Trends
Hotel Investment Trends
NASZE PORTALE
Restauracja
Rynek Turystyczny
Polski Jubiler
Nowoczesna Stacja Paliw

W celu przypomnienia hasła prosimy o kontakt:

bok@pws-promedia.pl