VIII Mistrzostwa Świata w Grillowaniu

Warszawskie Makro Centrum HoReCa zostało oficjalnym ośrodkiem przygotowań dla reprezentacji Stowarzyszenia Szefów Kuchni na VIII Mistrzostwa Świata w Grillowaniu.

Poszczególne ekipy, złożone z mistrzów kuchni z całej Polski, muszą przed zawodami ćwiczyć i testować indywidualne pomysły oraz opanować do perfekcji każdy etap przygotowania potraw w ramach wyznaczonego limitu czasu.


VIII Mistrzostwa odbędą się we Wrocławiu 22 lipca 2006 r. Organizatorzy spodziewają się udziału 50 ekip z 30 krajów. Każda ekipa będzie musiała przygotować 5 potraw: rybę, kurczaka, żeberka wieprzowe, polędwicę wołową i deser.






Komentarze zamieszczane przez użytkowników wyrażają ich własne poglądy. Wydawca portalu e-hotelarz.pl nie ponosi odpowiedzialności za ich treść. Komentarze nie stanowią materiału prasowego w rozumieniu ustawy – Prawo prasowe

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *