• Archiwum
  • Aktualności
  • Hotel z Pomysłem
  • Akademia Hotelarza
    • Konferencje
      • HT - Hotel Trends Poland&CEE
      • HIT - Hotel Investment Trends Poland&CEE
  • Reklama
  • Kontakt
PL | EN
 












07/2006

07/2006

Latynoska sałatka z krewetek norweskich
2007-04-12
Składniki (4 porcje) 500 g krewetek norweskich w zalewie, 2 awokado pokrojone w kostkę, skropione sokiem z cytryny, 1 cebula pokrojona w drobną kostkę czerwona, 2...
Terror nad talerzem
2007-03-07
Michel Muszyński Autor jest dyrektorem Francuskiego Instytutu Zarządzania w Warszawie W dzieciństwie powtarzano mi wielokrotnie, że nie należy popijać surowych...
W czym ociec prać?
2007-03-07
Sienkiewiczowscy bracia Kiemlicze mieli prosty wybór: tak lub nie. W dzisiejszych czasach dokonać trzeba jeszcze następujących wyborów: w jakim proszku, z jakim...
Party z hotelowej kuchni
2007-03-07
Intensywnie rozwijający się w ciągu ostatnich lat rynek usług cateringowych składa się z dwóch zasadniczych segmentów. O ile hotele nie szukają sobie miejsca w...
Robert Sowa
2007-03-07
Od 1994 r. jest szefem kuchni warszawskiego hotelu Jan III Sobieski. Karierę gastronomiczną rozpoczął w rodzinnym Krakowie, zdobywając doświadczenie jako kucharz i...
Sposób na pranie
2007-03-07
Zdaniem specjalistów, we własne pralnie opłaca się inwestować hotelom, które mają 50 procent średniorocznego obłożenia i dysponują około osiemdziesięcioma...
Od Milnora do Milnora
2007-03-07
Pierwszą maszyną pralniczą w hotelu Gołębiewski była pralnicowirówka amerykańskiej firmy Milnor.Obecnie, po modernizacji, park maszynowy hotelowej pralni składa...
Internet bez kabla
2007-03-07
Na świecie zainstalowano już ponad 100 tys. bezprzewodowych punktów dostępu, a ich liczba z roku na rok rośnie. Punkty dostępu do bezprzewodowego internetu instaluje...
Hotelowe sposoby na niepogodę
2007-03-07
Aby umilić gościom wolny czas, hotele przygotowują dla nich wiele atrakcji. W czołówce rozrywek są różnego rodzaju imprezy plenerowe, wycieczki krajoznawcze i gry...
...i Zamku na Skale
2007-03-01
W Trzebieszowicach koło Lądka Zdroju otwarto czterogwiazdkowy hotel Zamek na Skale mieszczący się w odrestaurowanym XVI-wiecznym dworze. Renesansowy dwór z...

Posts navigation

Starsze wiadomości




RYNEK HOTELI
/ Own the Moment – 27. edycja IHIF EMEA
 
HOTEL Z POMYSŁEM
/ AIDENBY BEST WESTERN Łódź
 
ZARZĄDZANIE I MARKETING
/ To już koniec REVENUE MANAGEMENTU. Sorry
 
RYNEK HOTELI
/ Wchodzimy w umowy o zarządzanie, chcemy otworzyć duży hotel własny w Warszawie
 
O NAS
PARTNERZY
FACEBOOK
TWITTER
LINKED
KONTAKT
ARCHIWUM
PRENUMERATA
REKLAMA
POLITYKA PRYWATNOŚCI
NASZE SERWISY
ProMedia
Akademia Hotelarza
Pracuj w Horeca
Hotel Trends
Hotel Investment Trends
NASZE PORTALE
Restauracja
Rynek Turystyczny
Polski Jubiler
Nowoczesna Stacja Paliw

W celu przypomnienia hasła prosimy o kontakt:

bok@pws-promedia.pl