Kontrola czystości w stu restauracjach

Dziś w Warszawie rusza audyt w ramach kampanii Biała lilia. W kampanii, podczas której będzie sprawdzany cały proces produkcji potraw - od przechowywania żywności przez jej przetwarzanie aż po serwowanie posiłków klientom - wezmą udział zarówno duże, cieszące się prestiżem restauracje, jak i małe lokale gastronomiczne.Teraz kampania będzie się odbywać w Warszawie i Budapeszcie. W przyszłym roku akcja zawita do czeskiej Pragi, a w Polsce do Krakowa i Wrocławia.

Źródło: DZIENNIK - WARSZAWA(2007-07-10) str.: II


Komentarze zamieszczane przez użytkowników wyrażają ich własne poglądy. Wydawca portalu e-hotelarz.pl nie ponosi odpowiedzialności za ich treść. Komentarze nie stanowią materiału prasowego w rozumieniu ustawy – Prawo prasowe

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *