V Ogólnopolski Konkurs Młodych Talentów Sztuki Kulinarnej




logo-martell.jpg

Historyczny weekend branży
hotelarsko – gastronomicznej
16-18.03.2007 r. – Hotel Zamek Ryn****


Na XIV – wiecznym dziedzińcu zamkowym pojawiło się tego dnia mnóstwo osób: kucharzy biorących udział w konkursie kulinarnym, jurorów, ale przede wszystkim ludzi z branży hotelarsko - gastronomicznej z całego kraju.
Jeden z najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych w kraju, organizowany od wielu lat w wyjątkowych miejscach, tym razem odbył się w Hotelu Zamek Ryn ****. We wnętrzach średniowiecznego zamku, w ramach konkur [...]

Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.

Strefa prenumeratora

Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).

Prenumerata HOTELARZA to:
  • Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko
  • Dostęp do pełnych zasobów portalu www.e-hotelarz.pl
  • (w tym archiwum dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
  • Specjalne rabaty na szkolenia organizowane w ramach Akademii Hotelarza
  • Rabat uzależniony od długości trwania prenumeraty
  • Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
  • Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 26
  • Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego TUTAJ
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Hotelarza napisz skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl



Komentarze

  • Spółka Polskie Wydawnictwa Specjalistyczne ProMedia Sp. z o.o., nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez użytkowników portalu.
  • Spółka zastrzega sobie prawo do usuwania komentarzy naruszających prawo.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *