Gadżety dla kucharza

Nie od dziś wiadomo, że ciekawy gadżet zaintryguje gości, a jednocześnie usprawni pracę w hotelu. Prezentujemy kilka urządzeń, które mogą znaleźć zastosowanie w kuchni, restauracji i w pokojach hotelowych

Minichłodziarka do win

Jest upał, goście zamawiają winaÉ dobrze schłodzone wina. W naszym hotelu nie ma piwniczki, w której z godnością leżakują węgrzyny i inne napitki. A i kuchenna lodówka jest zapełniona potrawami. Przyda się zatem automatyczna chłodziarka do win firmy Waring Pro Schiller. Ma ona 33 ustawienia temperatury, dopasowane do różnych rodzajów win c [...]

Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.

Strefa prenumeratora

Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).

Wybierz prenumeratę papierową, albo elektroniczną. Czytaj tak jak Ci wygodnie.

Prenumerata HOTELARZA to:
  • Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko, bądź swoją pocztę e-mail
  • Dostęp do pełnych zasobów portalu www.e-hotelarz.pl
  • (w tym archiwum wydań od 2005 roku, dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
  • Specjalne zniżki na szkolenia Akademii Hotelarza i konferencje organizowane przez „Hotelarza”
  • Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
  • Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 26
  • Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego TUTAJ
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Hotelarza, skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl




Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *