Zmiany szefów kuchni w: Hilton Gdańsk

Po sześciu latach współpracy z Adamem Woźniakiem, szefem kuchni restauracji Mercato, Hilton Gdańsk zdecydował się podziękować mu za współpracę.



Obowiązki prowadzenia tej jednej z najlepszych restauracji w Polsce powierzono Pawłowi Stawickiemu, wcześniej junior sous chefowi w Mercato. Doświadczenie zawodowe zdobywał m.in. w restauracjach z dwoma gwiazdkami Michelin – The Greenhouse w Londynie i Maaemo w Oslo oraz w warszawskim Atelier Amaro, które jako pierwszy lokal w Polsce zdobył taką gwiazdkę.

Komentarze

  • Spółka Polskie Wydawnictwa Specjalistyczne ProMedia Sp. z o.o., nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez użytkowników portalu.
  • Spółka zastrzega sobie prawo do usuwania komentarzy naruszających prawo.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *