Water&Wine docenione przez Akademię Gastronomiczną w Polsce

W piątek 16 marca 2018 w warszawskim hotelu Bristol rozdane zostały nagrody Międzynarodowej Akademii Gastronomicznej AIG PRIX oraz ARS COQUINARIA dla wybitnych jednostek i instytucji, które wyróżniają się międzynarodową jakością. Jest nam niezwykle miło poinformować, że koncept restauracyjny Water&Wine i jego zespół został doceniony przez Akademię. Z rąk prezydenta Akademii Gastronimicznej w Polsce, Macieja Dobrzynieckiego, nagrodę Prix au Chef D’Avenir odebrał szef zespołu Water&Wine Marek Flisiński. Całemu zespołowi Water&Wine gratulujemy tego wyróżnienia i mamy nadzieję, że jeszcze wielokrotnie będziemy mieli okazję informować o nagrodach dla tego wyjątkowego konceptu restauracyjnego. Więcej informacji o Gali Akademii Gastronomicznej w Polsce na naszej stronie www.cisowianka.pl

Komentarze

  • Spółka Polskie Wydawnictwa Specjalistyczne ProMedia Sp. z o.o., nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez użytkowników portalu.
  • Spółka zastrzega sobie prawo do usuwania komentarzy naruszających prawo.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *