Włoskie piątki w sopockim Sheratonie

Od 1 maja w każdy piątek szef kuchni hotelu Sheraton w Sopocie - Tomasz Borucki - zaprasza na włoskie wieczory "Pasta & Vino". Wyborne makarony, wino i przysmaki włoskiej kuchni to nowa oferta restauracji Wave. Pasta & Vino to propozycja dla miłośników włoskiej kuchni, którzy będą mogli w każdy piątek do woli rozkoszować się smakami Italii. Kolacja będzie serwowana w formie bufetu, a w menu znajdą się m..in.: grillowane warzywa, oliwki, suszone pomidory, włoskie sery, pasty, zupy, aromatyczne gnocchi w sosie gorgonzola serwowane z ruccolą, owoce morza, czy grillowane polędwiczki w rozmarynie. Nie zabraknie też przepysznych włoskich deserów. Niewątpliwą atrakcją wieczorów będzie gotowanie na żywo – szefowie kuchni przygotują dla każdego gościa danie główne, uwzględniające ich indywidualne preferencje kulinarne. Restauracja Wave zaprasza na wieczory "Pasta & Vino" w każdy piątek od godziny 18:00 do 22:30. Cena kolacji wraz z białym i czerwonym winem to 110 zł/osobę. Dzieci do lat 4 obsługiwane są bezpłatnie, a od 4-11 lat otrzymują 50% zniżki.W lecie włoskie specjały będzie można degustować również na tarasie, ciesząc się promieniami zachodzącego słońca i szumem morskich fal.Restauracja Wave znajduje się w hotelu Sheraton Sopot Conference Center & Spa i czynna jest codziennie w godzinach 6.30-22.30. www.sheraton.pl/sopot/restaurants

Źródło: Press Info

Komentarze

  • Spółka Polskie Wydawnictwa Specjalistyczne ProMedia Sp. z o.o., nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez użytkowników portalu.
  • Spółka zastrzega sobie prawo do usuwania komentarzy naruszających prawo.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *