Warto zwracać uwagę na standardy

Autor: Waldemar Wyrwa, Brintons Agnella
Wszystkie czołowe sieci hotelowe posiadają swoje specyfikacje dotyczące wykładzin hotelowych, czyli najważniejsze parametry, jakie powinna posiadać wykładzina, aby mogła być użytkowana w konkretnym hotelu / marce hotelowej – przede wszystkim jest to tkana wykładzina w technologii axminster o składzie runa 80 proc. wełny i 20 proc. poliamidu. Warto zwracać uwagę na te standardy i śledzić, jakie zmiany i procesy w nich zachodzą. Generalnie można przyjąć, że bardzo istotna jest gradacja gramatur wykładziny: najniższe gramatury stosujemy w pokojach hotelowych, wyższe gramatury w korytarzach przy pokojach gościnnych, a najwyższe gramatury w tzw. public ar [...]

Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.

Strefa prenumeratora

Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).

Wybierz prenumeratę papierową, albo elektroniczną. Czytaj tak jak Ci wygodnie.

Prenumerata HOTELARZA to:
  • Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko, bądź swoją pocztę e-mail
  • Dostęp do pełnych zasobów portalu www.e-hotelarz.pl
  • (w tym archiwum wydań od 2005 roku, dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
  • Specjalne zniżki na szkolenia Akademii Hotelarza i konferencje organizowane przez „Hotelarza”
  • Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
  • Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 26
  • Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego TUTAJ
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Hotelarza, skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl



Komentarze

  • Spółka Polskie Wydawnictwa Specjalistyczne ProMedia Sp. z o.o., nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez użytkowników portalu.
  • Spółka zastrzega sobie prawo do usuwania komentarzy naruszających prawo.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *