Informacja o Workingu w Hotelu Warszawa w Augustowie

W tym roku VI WORKING SHOW już 29 listopada.

 

Tegoroczne pokazy kulinarno-barmańskie będą miały wyjątkowy charakter, ponieważ zbiegną się z obchodami jubileuszu 10-lecia Hotelu Warszawa.

 

Pokazy będą miały niezwykle atrakcyjny charakter dla widzów i obserwatorów, ponieważ zostały zaplanowane jako parodia znanych programów kulinarnych. Będzie dużo śmiechu i dobrej zabawy. Konkurs w stylu Working będzie doskonałą okazją do zaprezentowania nowych talentów sztuki kulinarnej i barmańskiej.

 

Przy Hotelu Warszawa zostanie rozstawiony ogromny namiot 400 m, ogrzewany ze sceną.

Duża scena do pokazów kulinarno-barmańskich pokazami stoiska z rozdawanym śledziem, konkurs publiczności na najlepsze śledzie zupa grzybowa rozdawana

Występy zespołów

Gry z Prymatem, nagrody do wygrania

 

Podczas konkursu:

 

- pokaz parzenia kawy i herbaty

 

- karakoe z Zetką

 

- występ parodysty Waldemara Ochni

 

- Festiwal Śledzika Białostockiego, w którym wezmą udział mistrzowie sztuki kulinarnej:

 

Karol Okrasa

Robert Sowa

Giancarlo Russo

Jerzy Pasikowski

Teofilos Vafidis

 

- degustacja śledzika – bezpłatna

 

- degustacja zupy grzybowej – bezpłatna

 

- wstęp na pokazy – bezpłatny

 

- konkursy dla publiczności z atrakcyjnymi nagrodami

 

- w Andrzejkowym Jurry zasiądą znani i lubiani Andrzeje

Andrzej Tomanek (OTTO) i Andrzej Krzywy (DEMONO)

 

Konkurs rozpocznie się o godz. 12.00, a wyniki zostaną ogłoszone na uroczystej Gali o godz. 20.00.

 

Working od lat cieszy się ogromnym zainteresowaniem wśród branży gastronomicznej oraz licznie przybywających widzów. W tym roku z pewnością będzie podobnie, dlatego już dziś zapraszamy Państwa do odwiedzenia Hotelu Warszawa w dniu 29 listopada. Wstęp na pokazy jest wolny.

 

Organizatorzy Workingu: Hotel "Warszawa” w Augustowie i Klub Szefów Kuchni

Patronat medialny: Radio Zet, Radio "5", Tele 5, Przegląd Powiatowy, Moje Gotowanie, Gala oraz wiele czasopism branżowych.

 




Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *