Krakowski Park Inn to pierwszy hotel tej kolorowej marki w Polsce. Działa w nim jedyna w naszym kraju restauracja RBG Bar&Grill, która swoje wyjątkowe menu opiera na zawsze zdrowych i wybranych według najlepszej jakości składnikach.
RBG Bar&Grill to wizytówka hoteli sieci Park Inn. Tradycyjne menu a’la carte postanowiono zastąpić tu serwowanymi przez cały dzień soczystymi daniami z grilla, świeżymi sałatkami, specjałami kuchni śródziemnomorskiej i lokalnej. A wszystko to przygotowywane po zamówieniu przez klienta, smakowicie przyprawione i zawsze przyrządzone z najlepszych komponentów według sprawdzonych przepisów szefów kuchni hoteli Park Inn.
Krakowski hotel, usytuowany w bliskim sąsiedztwie wzgórza wawelskiego i dzielnicy Kazimierz, już od roku przyjmuje swoich gości. Przez te miesiące zdążył trwale wpisać się w pejzaż miasta, głównie dzięki swej oryginalnej bryle, zaprojektowanej w formie poziomych czarnych i białych pasów. Popularności hotelowi przysparza w dużym stopniu restauracja RBG Bar&Grill, gdzie przyjemnie zjeść obiad lub kolację z pięknym widokiem na Wawel.
Smaczne i kolorowe dania są znakomitym powodem, aby zajrzeć do tej restauracji. A jest z czego wybierać, bo w menu krakowskiej RBG Bar&Grill znajdziemy takie smakołyki, jak między innymi jagnięcia nowozelandzka, marynowana karkówka z warzywami w śmietanie i ziemniakami puree, czy duszony schab w sosie kminkowym z grzankami i sałatą. Nie można nie spróbować specjałów kuchni RBG Bar&Grill, czyli przyrządzanych na grillu soczystych burgerów. W karcie znajdziemy ich kilka rodzajów – western z pomidorem, awokado i majonezem chilli, jagnięcy z pomidorem, marynowanym ogórkiem i sosem miętowym, cheddar z wiekowym serem cheddar, pomidorem i marynowanym ogórkiem.
SZEF KUCHNI ZAPRASZA DO KOLOROWEJ RESTAURACJI RBG.
Menu restauracji, uzupełnia promocja Happy Hour, z której można skorzystać codziennie między godziną 16 a 19. W trakcie trwania promocji w cenie jednego otrzymamy dwa drinki.
RBG Bar&Grill to wizytówka hoteli sieci Park Inn. Tradycyjne menu a’la carte postanowiono zastąpić tu serwowanymi przez cały dzień soczystymi daniami z grilla, świeżymi sałatkami, specjałami kuchni śródziemnomorskiej i lokalnej. A wszystko to przygotowywane po zamówieniu przez klienta, smakowicie przyprawione i zawsze przyrządzone z najlepszych komponentów według sprawdzonych przepisów szefów kuchni hoteli Park Inn.
Krakowski hotel, usytuowany w bliskim sąsiedztwie wzgórza wawelskiego i dzielnicy Kazimierz, już od roku przyjmuje swoich gości. Przez te miesiące zdążył trwale wpisać się w pejzaż miasta, głównie dzięki swej oryginalnej bryle, zaprojektowanej w formie poziomych czarnych i białych pasów. Popularności hotelowi przysparza w dużym stopniu restauracja RBG Bar&Grill, gdzie przyjemnie zjeść obiad lub kolację z pięknym widokiem na Wawel.
Smaczne i kolorowe dania są znakomitym powodem, aby zajrzeć do tej restauracji. A jest z czego wybierać, bo w menu krakowskiej RBG Bar&Grill znajdziemy takie smakołyki, jak między innymi jagnięcia nowozelandzka, marynowana karkówka z warzywami w śmietanie i ziemniakami puree, czy duszony schab w sosie kminkowym z grzankami i sałatą. Nie można nie spróbować specjałów kuchni RBG Bar&Grill, czyli przyrządzanych na grillu soczystych burgerów. W karcie znajdziemy ich kilka rodzajów – western z pomidorem, awokado i majonezem chilli, jagnięcy z pomidorem, marynowanym ogórkiem i sosem miętowym, cheddar z wiekowym serem cheddar, pomidorem i marynowanym ogórkiem.
SZEF KUCHNI ZAPRASZA DO KOLOROWEJ RESTAURACJI RBG.
Menu restauracji, uzupełnia promocja Happy Hour, z której można skorzystać codziennie między godziną 16 a 19. W trakcie trwania promocji w cenie jednego otrzymamy dwa drinki.
Komentarze