Grzybowe kreacje kulinarne w Sheraton Warsaw

Przez cały wrzesień wielbiciele sztuki kulinarnej będą mogli delektować się wyszukanymi daniami. Zapraszamy na zupę kurkową oraz przepyszne smażone rydze. W menu znajdą się między innymi:


•    Zupa kurkowa z warzywami i jajkiem przepiórczym 24 pln
•    Tarta z grzybami, rukolą i szynką parmeńską z figowym kremem balsamicznym 32pln
•    Rydze smażone na maśle z szalotką z  grzankami ziołowymi 40 pln
•    Prawdziwki w śmietanie z rozmarynem  podane w chlebie 32 pln
•    Pierogi z nadzieniem grzybowym z kremowym sosem tymiankowym 32 pln
•    Sałatka z wędzonej kaczki ze smażonymi     grzybami i pomidorkami cherry 34 pln


Smak potraw będą dopełniały specjalnie wyselekcjonowane wina.


Grzybowe menu będzie serwowane przez cały miesiąc w porze lunchu od poniedziałku do soboty. Natomiast przez cały dzień dostępne będzie w Lobby Barze oraz na patio restauracji The Olive.  

Restauracja The Olive znajduje się w hotelu Sheraton Warsaw i czynna jest w godzinach 6.30-10.30 oraz 12.00-16.00. Rezerwacji dokonać można pod numerem 22 450 6706.


Komentarze

  • Spółka Polskie Wydawnictwa Specjalistyczne ProMedia Sp. z o.o., nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez użytkowników portalu.
  • Spółka zastrzega sobie prawo do usuwania komentarzy naruszających prawo.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *