• Archiwum
  • Aktualności
  • Hotel z Pomysłem
  • Akademia Hotelarza
    • Konferencje
      • HT - Hotel Trends Poland&CEE
      • HIT - Hotel Investment Trends Poland&CEE
  • Reklama
  • Kontakt
PL | EN
 








01/2007

01/2007

Król ze spichlerza
2007-07-23
Kazimierz Dolny jest miastem, które szczyci się artystycznym klimatem i renesansowymi zabytkami. Do niedawna nie mogło natomiast pochwalić się nadmiarem odpowiedniej...
Zanim hotel otworzy swoje podwoje
2007-06-25
Budowa hotelu to skomplikowany proces, w którym ważną rolę odgrywają aktualnie obowiązujące przepisy. Pragnąc pomóc inwestorom, przedstawiamy podstawowe regulacje...
Wędzona pierś kaczki podana z sałatką z selera i sosem malinowym
2007-04-12
Składniki (4 porcje) wędzona pierś kaczki - 250 g mały seler mandarynki - 2 maliny - 100 g sos Worcester kilka ziaren różowego pieprzu śmietana...
Internet w zasięgu
2007-03-12
Joe Brunoli Autor jest wiceprezesem ds. rozwoju rynku HotSpot w spółce free-hotspot.com Jeszcze kilka lat temu umożliwienie gościom dostępu do internetu było luksusem...
Przyciąganie światłem
2007-03-12
Światło wprowadzone do wnętrza tworzy jego klimat. Przez dobre oświetlenie można wydobyć piękno hotelowych wnętrz, zaś złym popsuć efekt pracy architektów i...
Postawiliśmy na konkurencyjność
2007-03-12
- mówi Damian Llull, założyciel sieci hoteli IBB Hotels Damian Llull Założyciel, członek zarządu grupy IBB Hotels Ukończył University School of Tourism w Palma...
Płaci połowa hoteli
2007-03-12
- mówi Damian Popielarz, kierownik Wydziału Inkasa Terenowego Stowarzyszenia Autorów ZAiKS Czym zajmuje się ZAiKS? ZAiKS jest organizacją zbiorowego zarządzania...
Artur Szymański
2007-03-12
Szef kuchni restauracji Romantyczna w hotelu SPA Dr Irena Eris w Dylewskich Wzgórzach. Jest rodowitym Kaszubem. Szlify kucharskie zdobywał w restauracji Marco Polo w...
SPA aromat
2007-03-12
Specjalnie roztaczane w hotelu przyjemne zapachy stanowią głównie element marketingowy, zaś aromaty stosowane w centrach SPA & Welness są elementem terapii Jednym...
Drinka poproszę
2007-03-12
Karnawał, to okres nierozerwalnie związany z zabawą, która z reguły kojarzy się z alkoholem i z drinkami. A te chociaż muszą być kolorowe i posiadać intrygujące...

Posts navigation

Starsze wiadomości




HOTEL Z POMYSŁEM
/ ARCHE KLASZTOR - Wrocław
 
RYNEK HOTELI
/ Z Bristolu – w Anglii, do Bristolu – w Warszawie
 
TECHNOLOGIE I WYPOSAŻENIE
/ Od rozrywki do inteligentnej komunikacji i personalizacji doświadczenia gościa
 
RYNEK HOTELI
/ MAJ: rewelacyjny w Warszawie, Krakowie i Poznaniu
 
O NAS
PARTNERZY
FACEBOOK
TWITTER
LINKED
KONTAKT
ARCHIWUM
PRENUMERATA
REKLAMA
POLITYKA PRYWATNOŚCI
NASZE SERWISY
ProMedia
Akademia Hotelarza
Pracuj w Horeca
Hotel Trends
Hotel Investment Trends
NASZE PORTALE
Restauracja
Rynek Turystyczny
Polski Jubiler
Nowoczesna Stacja Paliw

W celu przypomnienia hasła prosimy o kontakt:

bok@pws-promedia.pl