Z ziemi włoskiej do polskiej

Bogata, ponad stuletnia tradycja połączyła włoski koncern illycaffe z jednym z najstarszych znanych, polskich hoteli Le Royal Meridien Bristol. Od września 2007 roku uznawane za najlepsze włoskie espresso można skosztować w stylowym wnętrzu cafe Bristol.Z tej okazji illycaffe wwspólnie z hotelem Le Royal Meridien Bristol zorganizowały konferencję prasową, na którą zaproszono przedstawicieli mediów.W trakcie spotkania odbył się pokaz przygotowywania i parzenia kawy w wykonaniu baristy Filippo Maccheda oraz prezentacja wyrabiania słodkości w wykonaniu mistrza cukiernictwa Restauracji Bristol Grzegorza Walickiego.Dodatkowo koncern illycaffe zaprezentował swoje nowości rynkowe: ekspres FrancisFrancisX2, kolekcję filiżanek Michaela Butlera i nową, limitowaną puszkę zaprojektowaną przez Michaela Lina.

Źródło: Press Release


Komentarze zamieszczane przez użytkowników wyrażają ich własne poglądy. Wydawca portalu e-hotelarz.pl nie ponosi odpowiedzialności za ich treść. Komentarze nie stanowią materiału prasowego w rozumieniu ustawy – Prawo prasowe

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *