Przymus ZALICZENIA

Autor: Magdalena Mucha

Praktykant jest to osoba, która przekraczając progi hotelu nie wie o pracy w hotelarstwie nic lub prawie nic.

 

Zainteresowanych branżą, znających podstawowe zasady obsługi gości jest niewielu. Niestety niewielu jest też takich, którzy wiedzą chociażby, jakie hotele są w miejscowości, w której mieszkają lub studiują. Bez zainteresowania dziedziną, która w przyszłości ma pochłaniać większość naszego życia oraz stanowić źródło dochodu i jednocześnie być naszą pasją, nie osiągniemy sukcesu. W branży hotelarskiej, aby go osiągnąć trzeba zaczynać bardzo wcześnie. Osoby należące do grupy tych „niewielu” natychmiast są dostrzegane przez kierownictwo hotelu i szlifowane jak diamenty

[...]

Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.

Strefa prenumeratora

Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).

Wybierz prenumeratę papierową, albo elektroniczną. Czytaj tak jak Ci wygodnie.

Prenumerata HOTELARZA to:
  • Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko, bądź swoją pocztę e-mail
  • Dostęp do pełnych zasobów portalu www.e-hotelarz.pl
  • (w tym archiwum wydań od 2005 roku, dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
  • Specjalne zniżki na szkolenia Akademii Hotelarza i konferencje organizowane przez „Hotelarza”
  • Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
  • Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 26
  • Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego TUTAJ
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Hotelarza, skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl



Komentarze

  • Spółka Polskie Wydawnictwa Specjalistyczne ProMedia Sp. z o.o., nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez użytkowników portalu.
  • Spółka zastrzega sobie prawo do usuwania komentarzy naruszających prawo.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *