Klasę poznasz po obrusie

Nie tylko cudzoziemcy potrafią, oceniając rodzaj nakrycia stołu w kawiarni lub restauracji, odpowiednio zaklasyfikować obiekt i skorzystać z jego usług lubÉ nie. Dlatego nakrycie stołu powinno być dla hotelowej gastronomii tym, czym jest pościel dla oferowanych przez obiekt pokoi.

Chociaż smacznie i wygodnie, ich obrusy kleją spodnie", tak ponoć antyreklamowała kilkadziesiąt lat temu konkurencyjny zakład jedna ze stołecznych jadłodajni. W czasach nam bliższych w lokalach gastronomicznych pojawiła się cerata przywracana do stanu używalności przy pomocy wilgotnej ścierki, a w jeszcze bliższych - papierowe obrusiki jednorazowe, które przyszły do Pols [...]

Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.

Strefa prenumeratora

Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).

Wybierz prenumeratę papierową, albo elektroniczną. Czytaj tak jak Ci wygodnie.

Prenumerata HOTELARZA to:
  • Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko, bądź swoją pocztę e-mail
  • Dostęp do pełnych zasobów portalu www.e-hotelarz.pl
  • (w tym archiwum wydań od 2005 roku, dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
  • Specjalne zniżki na szkolenia Akademii Hotelarza i konferencje organizowane przez „Hotelarza”
  • Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
  • Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 26
  • Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego TUTAJ
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Hotelarza, skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl



Komentarze

  • Spółka Polskie Wydawnictwa Specjalistyczne ProMedia Sp. z o.o., nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez użytkowników portalu.
  • Spółka zastrzega sobie prawo do usuwania komentarzy naruszających prawo.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.