Kolejne menadżerskie stanowiska w BW Plus Q Hotel Kraków obsadzone   PERSONALIA

Agata Dzierlęga - Nycz została kierownikiem restauracji w otwieranym 7 kwietnia tego roku Best Western Plus Q Hotel Kraków. Do jej obowiązków należeć będzie opieka nad restauracją Qualita oraz lobby barem, rekrutacja personelu, oraz szkolenia. Agata posiada wieloletnie doświadczenie w branży. Kształciła się w kierunku hotelarstwa i gastronomii. Pierwsze spotkanie z hotelarstwem to hotel Qubus we Wrocławiu. Wcześniej pracowała w najlepszych restauracjach we Wrocławiu. Uczestniczyła również w otwarciu hotelu Monopol we Wrocławiu. Kolejnym wyzwaniem było stanowisko kierownika gastronomii w hotelu Słoneczny Młyn w Bydgoszczy, koordynowała także otwarcie Dworu Dwikozy pod Sandomierzem. Jej zastępcą został wybrany Adam Marcinek, wcześniej związany z siecią Accor - pracował w Hotelu Novotel Centrum w Krakowie. Od 2005 roku przeszedł wszystkie szczeble w dziale gastronomii. Brał udział w wielu kursach i szkolenia w zakresie nowoczesnego zarządzania gastronomią w ramach programu rozwoju kompetencji menadżerów w sieci Accor. Best Western Plus Q Hotel Kraków to kolejny z planowanej sieci hoteli. Pierwszy został uruchomiony pod marką Best Western Plus Q Hotel we Wrocławiu.

Komentarze

  • Spółka Polskie Wydawnictwa Specjalistyczne ProMedia Sp. z o.o., nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez użytkowników portalu.
  • Spółka zastrzega sobie prawo do usuwania komentarzy naruszających prawo.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *