Marcin Kania na czele gastronomii Mazurkasa   PERSONALIA

Marcin Kania został dyrektorem gastronomii Mazurkas Catering 360° i MCC Mazurkas Conference Centre & Hotel. Marcin Kania z branżą gastronomiczną związany jest od 10 lat. Doświadczenie zawodowe zdobywał w różnych obszarach HoReCa (kierownik gastronomii, kierownik restauracji, kierownik zmiany) we Francji - w hotelu Château De La Treyne Relais & Châteaux oraz w warszawskich hotelach Polonia Palace, Westin, Sheraton i InterContinental. Przez ostatnie dwa lata pracował dla firmy Avantia Properties jako operations manager Endorfina Foksal. Odpowiadał za przygotowywanie i sprzedaż ofert na eventy i kompleksowe zarządzanie personelem managerskim obiektu, a także brał aktywny udział w ustalaniu i realizacji strategii ich rozwoju oraz tworzeniu nowych produktów sprzedażowych. Jako dyrektor gastronomii Mazurkas Catering 360° oraz MCC Mazurkas Conference Centre & Hotel będzie uczestniczył w tworzeniu i realizacji strategii rozwoju firmy w obszarze działalności cateringowej w branży MICE. Do jego obowiązków będzie należało m.in. zarządzanie zespołem obsługującym realizacje cateringowe oraz wydarzenia odbywające się w MCC Mazurkas, budowanie relacji z dostawcami oraz optymalizacja polityki zakupowej firmy.

Komentarze

  • Spółka Polskie Wydawnictwa Specjalistyczne ProMedia Sp. z o.o., nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez użytkowników portalu.
  • Spółka zastrzega sobie prawo do usuwania komentarzy naruszających prawo.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.