Nowe menu restauracji Fusion inspirowane smakami Kraju Kwitnącej Wiśni

Restauracja Fusion przedstawia zupełnie nowe, intrygujące menu na sezon letni. Karta dań została całkowicie zmieniona, pozostawiono jedynie kilka propozycji, które cieszą się wyjątkowym zainteresowaniem gości. Nowe menu pełne jest smaków i aromatów Japonii, kraju, którym fascynują się szefowie kuchni hotelu Westin. Szefowie kuchni hotelu Westin, Janusz Korzyński i Ernest Jagodziński, po raz kolejny zaskakują kreatywnością i kulinarnym kunsztem. Tym razem, zainspirowani kulinarną podróżą do dalekiej Japonii, proponują dania, za sprawą których poczujemy smaki i aromaty typowe dla Kraju Kwitnącej Wiśni, a skomponowane w sposób właściwy dla kuchni fusion. Więcej...

Źródło: Press Release

Komentarze

  • Spółka Polskie Wydawnictwa Specjalistyczne ProMedia Sp. z o.o., nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez użytkowników portalu.
  • Spółka zastrzega sobie prawo do usuwania komentarzy naruszających prawo.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *